Verken Nederland

5 Tempat Wisata di Belanda yang


 Wajib Dikunjungi


1. Kinderdijk Village

Desa Kinderdijk

Het beroemde dorp met 1000 reuzenrad is een van de meest populaire toeristische attracties in Nederland. Toeristische attracties in Nederland deze is ongeveer 15 km van de stad Rotterdam of precies gelegen in Alblasserwaard, Zuid-Holland. De windmolen is een van de iconen van de Nederlandse staat. Kinderdijk dorp was eens een laagland waarvan de positie onder de zeespiegel ligt en zeer gevoelig is voor overstromingen. Aanvankelijk om het probleem van overstromingen op deze locatie te overwinnen, bouwde alleen een eenvoudig kanaal.


2. Kanal Amsterdam


Kanal Amsterdam

Het is onvolledig als een vakantie naar Nederland zonder de rondleiding te bezoeken. Deze grachten werden gebouwd in de 17e eeuw en vormen een symbool van de trots van de stad Amsterdam, die een zeer hoge culturele waarde heeft. In 2010 heeft UNESCO het Amsterdamse Kanaal officieel geïntegreerd als een van de wereldculturele erfgoedplaatsen.


De grachten hier hebben een lengte van meer dan 60 mijl (ongeveer 100 km). Wat interessant is uit deze toeristische plek in Nederland, is dat u langs de grachten rond de stad kunt lopen. Er zijn 1.500 bruggen plus ongeveer 1.500 monumentale gebouwen die zeker een unieke en andere vakantieervaring voor u zullen bieden.


3. Taman Bunga Keukenhof


Taman Bunga Keukenhof


Na een waterrit op het Amsterdamse kanaal is het tijd om je ogen te verwennen door de Keukenhof Flower Garden te bezoeken. Bloemtuin wordt geprezen aangezien één van de mooiste tuinen ter wereld beroemd is voor het grootste tulpenveld in Nederland. Voor informatie is tulpen uit Nederland de tulp bloemen met de beste kwaliteit ter wereld.



In maart - mei wordt het platteland in Nederland een groot en mooi bloemenveld dat je ogen zeker zal verwennen. De soorten bloemen die in de Garden of Flowers Keukenhof worden geplant, zijn onder andere Tulip, Sakura, Orchideeën, Rozen, Lavendel en andere subtropische planten.



Met een oppervlakte van ongeveer 32 hectare is deze bloementuin verdeeld in verschillende soorten parken die hun eigen stijl hebben, waaronder:

A. Natuurtuin

Een tuin die hoge bomen, struiken, kleine meren, en verschillende tulpen, chrysanten, en meer combineert.

B. Engelse Landschap Tuin

Het park wordt gekenmerkt door een pad met een bloemornament ernaast.

C. Japanse Tuin

De combinatie van Keukenhof Flower Garden met Japanse tuin.

D. Historische Tuin

De tuin heeft een verzameling oude bloemen.

Om de schoonheid van de toeristische attracties in Nederland te kunnen genieten, kunt u rondlopen met een boot die u over de rivier rond de Keukenhof Flower Garden brengt. Er zijn ook paviljoens, restaurants, verkopers van typisch Hollandse snack, en ook een souvenirseller in dit toeristische gebied.

4. Peace Palace


Peace Palace

Deze ene plaats is eigenlijk een administratief gebouw dat vaak als VN (Verenigde Naties) als ontmoetingsplaats wordt gebruikt. Daarnaast wordt deze plaats ook gebruikt als plaats van speciale activiteiten op internationaal beleid en recht. Het Vredespaleis heeft een bouwontwerp dat lijkt op een sprookjesburcht. Geen wonder dat deze plek verdient als een van de toeristische attracties in Nederland die u moet bezoeken.

5. Maastricht Vrijthof


Maastricht Vrijthof

Maastricht is een stad in het zuidelijkste deel van Nederland. De Vrijthof is de grote Servatiuskerk en de Sint Jan Katredal gelegen op het stadsplein van Maastricht. In deze plaats hielden regelmatig de grootste festivals door het jaar, waaronder festivals herfst en winter.


Komentar

Postingan populer dari blog ini

FANTASY SURFER: PORTUGAL PREVIEW

Wales, the Epic Land!

Manfaat Olahraga Surfing